Den 35. Fjellkjøsdilten blir arrangert onsdag den 17.juni

I år arrangeres den 35. Fjellkjøsdilten i historien. Som de senere år blir den arrangert midt i uka. I år er det også gjort en del endringer. Dette gjelder i hovedsak premier. Alle barn som deltar får premie. Alle barn som deltar på tid får en ekstra premie. Som før blir det gavekort  (1000 kr) for damer og menn som springer på tid. Det blir derimot ikke premiering etter antall ganger deltatt, men det trekkes ut flotte premier på startnummer.

Påmelding skjer i klubbhuset fra kl 16:30. Bussen går til Moa og Fjellkjøsvatnet kl. 17:00.

Det vil være åpen kiosk med salg av pølse, kaffe, og kaker.  Gratis frukt og saft ved målgang.

Se løypekart og mer informasjon om Fjellkjøsdilten

Med hilsen Allidrettsavdelingen

Fjellkjøsdilten2012_1

Velkommen til Glimt-cup 30.mai 2015!

Glimt-cup er en miniputtcup i fotball for jenter og gutter i alderen 6-10 år. Årets cup arrangeres lørdag  30.mai. Alle lag spiller 3 kamper hver, og alle får premie som deles ut rett etter siste kamp er spilt. Det legges opp til egne jenteklasser for 7/8år og 9/10år. Hvis nok påmelding blir det egen 6-årsklasse.

Arrangementet starter kl. 10:00.

Fri inngang og åpen kiosk.

Påmelding:

  • Påmeldingsfrist er satt til den 18.mai
  • Påmeldingsavgift er kr 500 per lag, innbetales til kontonr. 4270 14 59398
  • Påmelding sendes per e-post til la-jova@online.no

Velkommen til en hyggelig fotballcup på Glimt stadion!

glimtcup

Nøstegym

Minner om at det er nøstegym i dag kl. 17:00. Dette er nest siste gang før sommeren. Avslutning blir tirsdag 14.april, og da venter det også en liten overraskelse. Fint om det gis beskjed til ansvarlige for nøstegym om du kommer på avslutningen.  Dette kan blant annet gjøres via Nøtegyms Facebookside eller under dagens trening (7.april). Kontaktinformasjon finnes her

Vi starter opp igjen med Nøstegym!

Torsdag 29.januar startet vi opp igjen med Nøstegym. Nøstegymmen vil foregå i gymsalen på Gjølme skole hver torsdag fra kl 17:30 – 18:30.

Nøstegym er for barn i aldersgruppen 2-5 år, og består av  uformell lek, hvor foreldre er til stede og hjelper til under “treningen”.

Det er Allidrettsavdelinga i U & IL Glimt som er ansvarlig Nøstegymen.

Kontaktperson er Gunn Siri Bonvik, mob.nr 918 37 217

Mer informasjon om Nøstegym

Allidrett

Nytt turkart!

I forbindelse med den pågående merkinga av idrettslaget turløyper er det laget et nytt turkart. Kartet kan lastes ned på Allidrettsavdelingas sider om trimløyper, eller ved å klikke på bildet under. Egne karttavler med turkartene vil også bli satt opp flere steder lang turløypene.

Turkart U & IL Glimt