Monthly Archives: September 2015

Bli med på dugnad søndag 4. oktober – vi gjør klart til bygging av ny stadion

Søndag 4. oktober kl. 15:00 blir det dugnad på Glimt Stadion. Vi rydder og klargjør for byggestart av ny stadion. Vi skal rydde bort alt av “løsøre” rundt banen. Alle fotballmål, benker o.l. skal flyttes. Noen gjerder skal tas ned og gamle reklameplakater skal bort. Selv om det er høstferie håper vi så mange som mulig kan hjelpe oss. Fint om noen tar med litt utstyr for demontering av gjerder o.l.

Vi serverer kaffe. Ta med godt humør!

Hilsen

Gruppa for utbygging av nye Glimt stadion.

dugnad

Vi starter nå andelssalget for nye Glimt stadion

I disse dager starter idrettslaget salg av andeler for nye Glimt stadion. Vi håper at så mange som mulig har lyst til å kjøpe andeler og dermed bidra til at prosjektet blir best mulig.

For idrettslaget er det viktig at lånesummen blir så liten som mulig etter endt utbygging. I tillegg ønsker vi å forskjønne hele området, slik at dette ikke bare blir et fotballanlegg, men et aktivitetsområde for hele bygda og Orkdal for øvrig.

U & IL Glimts idrettsanlegg er primært drevet for barn, men håpet er å kunne skapet et samlingspunkt for alle innbyggere uansett alder.

Vi kommer til å gå en runde i bygda og andre steder for å selge andeler på døra, men det er allerede nå mulighet til å kjøpe. Andeler kan kjøpes kontant av våre selgere. Vi deler også ut giroer, i tillegg til at det er mulig å overføre penger direkte til andelskontoen. Ved betaling av med giro eller overføring direkte, er det viktig at fult navn og adresse påføres ved betaling.

Hver andel koster 500 kr, og det er selvfølgelig mulig å kjøpe flere enn en.

Kontonummer for andelskjøp er 4270 17 11178

Hilsen Arbeidsgruppa for ny kunstgressbane

UogIL_glimt_andelsbrev

Nå blir det ny kunstgressbane!

Et enstemmig kommunestyre i Orkdal vedtok forrige uken å bevilge 1 million kroner til utbygging av kunstgressbane. Tidligere i år har vi fått støtte også fra Orkdal Sanitetsforening på kr 500 000,- og Orkdal Sparebank har bevilget kr 750 000,- til prosjektet. Vi er svært takknemlige for denne støtten, som gir oss mulighet til å realisere anlegget. Vi har også fått en del mindre beløp fra ulike bedrifter i kommunen, noe som også kommer godt med. For idrettslaget er det viktig at lånesummen blir så liten som mulig. I tillegg ønsker vi å forskjønne hele området, slik at dette ikke bare blir et fotballanlegg, men et aktivitetsområde for hele bygda. Vi vil derfor i løpet av høsten starte salg av andeler. Vi jobber også videre med flere sponsorer.

Vi håper bygdas innbyggere setter pris på oppgraderingene som nå er i gang og håper at så mange som mulig ønsker å hjelpe oss gjennom kjøp av andeler og dugnadshjelp. U & IL Glimts idrettsanlegg er primært drevet for ungene i den fine bygda vår. Et godt anlegg er avhengig av at foreldre, besteforeldre og andre innbyggere hjelper til.

Hilsen Arbeidsgruppa for ny kunstgressbane

Skisse_anlegg