Monthly Archives: October 2015

230 andeler solg per 23.oktober

Andelssalget går så det suser og nå er det solgt 230 andeler. Vi er overveldet over salget så langt. Våre andelsselgere bli svært godt mottatt ved dørbesøk og vi får mange positive tilbakemeldinger på prosjektet. Dørsalget er ikke avsluttet enda, så flere vil få besøk de nærmeste dagene (gjelder i hovedsak Gjølme skolekrets). Det blir også salg av andeler under helgens Høstmesse i Klubbhuset.

Flere utenfor Gjølme skolekrets kjøper også andeler, noe vi setter stor pris på. Blant annet har Orkanger Idrettsforening (OIF) kjøpt heler 20 andeler til en verdi av kr 10 000,-

En stor takk til alle som har kjøpt andeler så langt.

Med hilsen

Arbeidsgruppa for Nye Glimt Stadion.

Les mer om andelslaget

UogIL_glimt_andelsbrev

“Minidugnad” Glimt stadion

Førstkommende søndag, 11.10. blir det ny dugnad på Glimt stadion. Da mellom 30 og 40 personer deltok forrige helg, er det ikke så mye igjen å gjøre før gravearbeidet til ny kunstgressbane kan starte. Vi trenger nå hjelp til å sortere og kaste rask i konteinere. Avfallet som skal kastes ligger i to dunger. En i enden av grusbanen og en nede mot fjæra. Avfallet skal sorteres i en konteiner for treverk og en konteiner for jern. Nettinggjerdet må fjernes fra trevirket, da blir det billigere å lever avfallet. Vi satser også på å rive litt mer av det gamle gjerdet i løpet av dagen.

Dugnaden starter kl 15:00. Konteinere blir satt ut fredags ettermiddag, så hvis noen ønsker å gjøre en innsats før dette er det fult mulig.

Ta gjerne med avbitertang, brekkjern, hammer og eventuelt motorsag. Vi har en traktor tilgjengelig for tyngre løft.

Med hilsen arbeidsgruppa for nye Glimt stadion.

Søppel