Monthly Archives: November 2016

Kjøp sponsorenergi og støtt U & IL Glimt

U & IL Glimt har inngått en avtale med Orkdal Energi der vi mottar kr 100,-  per abonnent per år, ved å knytte ditt strømabonnement opp mot oss. Dette fungerer nesten som en grasrotandel.  Dette kan du enkelt gjøre ved å sende SMS med kodeordet Ork Glimt til 26166.

orkdalenergi_logo

Registrering av sponsorenergi endrer ikke ditt nåværende abonnement hos Orkdal Energi, så du betaler ikke mer en du gjør i dag. Er du ikke kunde hos Orkdal Energi kan du bli det ved å sende samme SMS. Du kan være abonnent på strøm hos Orkdal Energi selv om du er tilknyttet nettet fra en annen strømleverandør.

Vi håper at så mange som mulig ønsker å registrere seg for å støtte U & IL Glimt gjennom denne ordningen. Vi får utbetalt penger etter antall registreringer ved årets slutt, så det er ingen grunn til å vente med å registrere seg.  Det er ikke noe krav at du er medlem av U & IL Glimt for å gi oss sponsorenergi.

Les mer om sponsorenergi her sponsorenergi_glimt

Glimtbasar 2016 ble en stor suksess!

Årets Glimtbasar ble en stor suksess med rundt 180 besøkende.

basar2016

Godt oppmøte på årets Glimtbasar.

Idrettslaget fikk inn hele 47 000 kr derav 5 800 kr for salg av Årskalendere. Vi er svært takknemlige for at så mange stiller opp og støtter idrettslaget på denne måten. Vi vil også takke alle som har bidratt til at også årets basar ble et flott arrangement.

 

Supertrimere 2016

img_7098

Supertrimmere 2016

Under årets basar ble det delt ut premier til alle supertrimerne. I år var det 21 Supertrimere. I tillegg hadde en person til over 100 registreringer, samt at en hadde over 50. Vi har fortsatt noen premier igjen hvis noen har glemt å melde fra om antall turer.

Årets Gavekort gikk til Hilde Johansen og Bjørn Solemsløkk.

I år har det til sammen vært 12 116 registreringer  for de ulike trimkassene. Fordelingen finner dere i tabellen under.

Trimkasse Antall
Skorva 3756
Rokollen 3500
Våmyra 1405
Andølskammen 1178
Lomtjønna 630
Skortjønnåsen 624
Reitsetra 406
Rove 355
Ellingsgardsfjellet 262
Sum 12116

Les mer om konkurransen Superstrimer

Supertrimeren er sponset av:

orkdalenergi_logo

Handledag G-Sport 23.november

Den 23.november er det handledag for idrettslagets medlemmer på G-Sport.

TNgsport

Handledagen gjelder både G-Sport AMFI Orkanger og G-Sport OTI og varer hele dagen.

Det gis 30% på det meste i butikkene (gjelder ikke skipakker, våpen og elektronikk)

Husk å ta med G-Sports klubbkort. Er du medlem men mangler kort, må du ta kontakt med oss i klubben.

Supertrimmer 2016?

Nå er det tid for å melde fra om antall turer i konkurransen Supertrimmer!

Skorva

Det gis premie for alle som har minst 50 registreringer og 100 registreringer. Alle som har 100 registreringer, besøkt alle trimkassene og samtidig har deltatt på Fjellkjøsdilten, er med i trekningen på 2 gavekort av kr 1000. For å få premie må du melde fra om antall turer til oss. Frist for rapportering er satt til den 14.november, men vi ber om at dere melder fra så tidlig som mulig pga. bestilling av premier. Antall registeringer rapporteres via SMS til 917 28 457. Husk å oppgi fult navn og antall turer i SMS.

Gavekort og utdeling av premier blir gjort under årets Glimtbasar den 16.november (starter kl. 18:30) NB! Vi beklager at ikke alle har fått premien fra fjorårets konkurranse. Disse blir delt ut de næreste dagene.

Supertrimmern sponses av:

orkdalenergi_logo