Monthly Archives: October 2017

Ble du Supertrimmer i 2017?

Har du registrert over 100-turer, besøkt alle trimkasser og deltatt på Fjellkjøsdilten har du rett til tittelen Supertrimmer 2017 og kan bli med i trekningen av to gavekort pålydende kr 1000,-

Alle som har over 100, 50 og 20 turer får også en premie som er et trykk av en akvarell laget av kunstneren Grethe Johanne Selbæk Solemsløkk.

Får å få premie og være med i trekningen av gavekort må du huske å melde inn antall turer til oss. Dette gjøres ved å sende en SMS med antall turer til 917 28 457 innen 2.november. Husk også å skrive om du er Supertrimmer.

Nytt av året er at du må være medlem av U & IL Glimt for å få premie. Samtidig må du betale kr 20,- i deltageravgift. Grunnen til deltakeravgiften er at vi forplikter oss til dette gjennom medlemskap i Friidrettsforbundet. Fordelen med dette er at både deltakere og vi som arrangør blir forsikret gjennom forbundet. Idrettslaget får også regnet deltakerne som aktive i idrettslaget noe som gir oss mer i tilskudd.

Deltakeravgift kan betales via Vipps til 104617 eller overføres til kontonummer 42703145366 (husk å merk betaling med Supertrimmer2017).

Betaling kan også gjøre kontant under Glimtbasar 2017 den 15.november.

G-Sport OTI-senteret blir Intersport

U & IL Glimt har i flere år hatt avtale med G-sport som blant annet har gitt alle medlemmer 20 % på de fleste varer.

Fra 16.november 2017 endrer G-Sport ved OTI-senteret navn til Intersport.

Årsaken til dette er at eieren, Gresvig, vil rendyrke sine butikkonsepter enda bedre og har nå bestemt at Intersport-butikkene blir spesialiserte butikker med sterk tilpasning til lokale markedsforhold, mens G-Sport-butikkene blir større fullsortimentsbutikker, store på tekstil og sko.

Intersport skal ha stort fokus mot klubb og hardvareprodukter som for eksempel ski og sykkel.

Når det gjelder klubbavtalen vi har i dag så er det ikke mye som blir forandret. Det eneste er at klubbavtalen KUN gjelder INTERSPORT ORKANGER, ikke G-Sport Amfi.

Glimtbasar 2017 – 15.november

U & IL Glimts tradisjonelle basar, til inntekt for idrettslaget, arrangeres onsdag den 15.november kl18:30 i Folkets Hus

Det blir salg av årer, lodd og trekning av mange flotte premier. Servering av kaffe, saft og kaker.

Det blir også underholdning samt premieutdeling og trekning av årets supertrimmer.

Velkommen til bygdas triveligste arrangement.