“Minidugnad” Glimt stadion

Førstkommende søndag, 11.10. blir det ny dugnad på Glimt stadion. Da mellom 30 og 40 personer deltok forrige helg, er det ikke så mye igjen å gjøre før gravearbeidet til ny kunstgressbane kan starte. Vi trenger nå hjelp til å sortere og kaste rask i konteinere. Avfallet som skal kastes ligger i to dunger. En i enden av grusbanen og en nede mot fjæra. Avfallet skal sorteres i en konteiner for treverk og en konteiner for jern. Nettinggjerdet må fjernes fra trevirket, da blir det billigere å lever avfallet. Vi satser også på å rive litt mer av det gamle gjerdet i løpet av dagen.

Dugnaden starter kl 15:00. Konteinere blir satt ut fredags ettermiddag, så hvis noen ønsker å gjøre en innsats før dette er det fult mulig.

Ta gjerne med avbitertang, brekkjern, hammer og eventuelt motorsag. Vi har en traktor tilgjengelig for tyngre løft.

Med hilsen arbeidsgruppa for nye Glimt stadion.

Søppel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *