U & IL Glimt fikk 50 000 kr fra “Gir tilbake”

Idrettslaget fikk søndag tildelt kr 50 000,- fra støtteordningen Canal Digital Gir tilbake for innkjøp av nye 5’er fotballmål og en flyttbar 3’er fotballbane. Dette er en støtteordning som  tildeles en utvalgt klubb eller ett lag som trenger et ekstra løft i arbeidet med barne- eller ungdomsfotballen. Ordningen er et samarbeid med Norges fotballforbund og Canal Digital.

Det kom inn 48 søknader og vi ble valgt ut av en enstemmig jury som den beste kandidaten. 50 000 kr er kanskje ikke så mye penger sette i sammenheng med kostnaden på vår nye stadion. Før vi får utbetalt tippemidler og får momskompensasjon har vi derimot ikke mye penger til å bruke på fotballutstyr og pengene kommer derfor svært godt med nå.

Det er ikke bare det å motta penger som er stas for oss. Det er også stor stas for oss å bli lagt merke til på denne måten.  Det er ikke mange idrettsklubber på vår størrelse, uten junior og seniorlag, som har klart å realisere en fullverdig kunstgressbane.

Gavesjekken ble delt ut på Lerkendal i pausen under kampen mellom RBK og Tromsø.  2 voksne og 4 barn ble med på Lerkendal for å motta gaven. Der ble de svært godt tatt i mot av RBK, Norges Fotballforbund Trøndelag og Canal Digital.

Vi takker så mye for støtten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *