Supertrimmer 2016?

Nå er det tid for å melde fra om antall turer i konkurransen Supertrimmer!

Skorva

Det gis premie for alle som har minst 50 registreringer og 100 registreringer. Alle som har 100 registreringer, besøkt alle trimkassene og samtidig har deltatt på Fjellkjøsdilten, er med i trekningen på 2 gavekort av kr 1000. For å få premie må du melde fra om antall turer til oss. Frist for rapportering er satt til den 14.november, men vi ber om at dere melder fra så tidlig som mulig pga. bestilling av premier. Antall registeringer rapporteres via SMS til 917 28 457. Husk å oppgi fult navn og antall turer i SMS.

Gavekort og utdeling av premier blir gjort under årets Glimtbasar den 16.november (starter kl. 18:30) NB! Vi beklager at ikke alle har fått premien fra fjorårets konkurranse. Disse blir delt ut de næreste dagene.

Supertrimmern sponses av:

orkdalenergi_logo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *