Nøstegym

Hva er Nøstegym?
Nøstegym arrangeres i regi av U & IL Glimts Allidrettsavdeling.

Dette et tilbud til barn i barnehagealder (ca 3- 6 år).

Det vil bli dans og annen gymnastikk som gjennomføres under veiledning.
For at alle barn som deltar skal være tilstrekkelig forsikret stilles det krav om at barna er medlem av idrettslaget. Giroer for medlemskap deles ut av ansvarlige for Nøstegymmen.

Foreldreansvar
Som før forventes det at foreldre er tilstede og følger med sine egne barn. Foreldrene må også være med på å sette utover utstyr og rydde opp etter aktivitetene. Til noen av aktivitetene trengs det også hjelp fra foreldre. Vi ber derfor om at dere følger med og legger bort mobiler og heller deltar sammen med barna. Vi setter pris på at dere kommer med ønsker og innspill til aktiviteter.

Praktisk informasjon
Vi skal ikke bruke hovedinngangen eller oppholde oss i korridorene på skolen. Vi benytter egen inngang til gymsalen som ligger på hjørnet av skolen, til venstre for hovedinngangen. Her finnes også garderober med toalett. Utesko og yttertøy plasseres i garderoben. Da det vil bli en del ballspill bør barna ta med joggesko. Vi anbefaler også at det tas med drikkeflaske med vann.
Ved behov vil barna bli delt inn i grupper med ulike aktiviteter etter alder. Vi har stort fokus på trygghet for barna.

Oppdatert informasjon om Nøstegym legges ut på Idrettslagets hjemmeside. Det er viktig at dere alltid sjekker hjemmesiden eller Facebookgruppen før Nøstegym, da gymmen enkelte ganger kan bli avlyst grunnet arrangement på skolen.
Vi ber om at det ikke tas bilder av andres barn uten godkjenning av foreldre, og at bilder ikke deles på sosiale medier uten foreldres godkjenning.

Ansvarlig trener for Nøstegym er:

Mari Brurok, mob 926 49 055

Nøstegym har en egen Facebookgruppe som alle som deltar kan bli medlem av.

Sponsor for Nøstegym er:

2 thoughts on “Nøstegym

 1. Mari Brurok

  Hei! Vi er nyinnflyttere som har meldt oss inn i Glimt og vil begynne med Nøstegym sammen datteren vår. Når er oppstart i januar, og hvilke dager/klokkeslett er det?

  Med vennlig hilsen Mari Brurok

  Reply
  1. bonvik

   Hei Mari!
   Vi har dessverre ikke klart å få tak i noen som kan ta hovedansvar for nøstegym denne sesongen. Det er ikke mye jobb, da det hele er basert på frilek og at foreldre hjelper til med å sette ut over lekeapparater samt rydde sammen igjen etterpå. Har du eller noen andre lyst til å ta ansvar, kan jeg kontakte skolen og få tildelt et passende tidspunkt i gymsalen, samt bli med den første gangen.

   Mvh
   Christian, Allidrett

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *